E shtunë, 19 Gusht 2017

Ndryshuan botën, por intelektualët janë mëkatarë: Të pathënat e Marksit, Rasëllit dhe Sartrit

Një përsiatje në jetën e vërtetë të intelektualëve, atë përtej librave dhe katedrave: Cili ishte marifeti i Rasëllit për të fshehur lidhjet jashtëmartesore? Me kë i kalonte netët Sartri dhe si e përdorte famën për të kënaqur instinktet? E në fund, një rrëfim se si Karl Marksi nuk arriti të menaxhonte kurrë paratë dhe për marrëdhënien e tij të ndërlikuar me ujin.