E shtunë, 19 Gusht 2017

Librat e Arlindës

Sot tiranapost.al i shtohet një bashkëpunëtore e re. E re për nga mosha dhe minutat që gjendet online tek ne, por kush nuk e njeh Arlindën, botuesen energjike të shtëpisë Dudaj. Për këdo që e ndjek Arlindën në instagram kupton sesa për zemër e ka ajo punën e saj. Kush e njeh nga afër e di sa shumë libra dhuron ajo të gjithëve gjithmonë me pasionin se libri nuk do shumë para, por dëshirë. Ama librat e kanë një sekret; ashtu si çdo gjë në këtë jetë duhet të dish ti zgjedhësh. Autorin, Përkthimin,stilin…! Për këtë mendon ajo, Arlinda