E shtunë, 19 Gusht 2017

Letra e një pushuese që urren Despacito

Problemin e kam me faktin që të gjithë organizatorët mendojnë të bëjnë festa me muzikë sa më të përgjithshme dhe dëgjon të njëjtat miksime kudo, të njëjtat këngë si në makinë, ashtu edhe në lokal apo në dhomë ku buçet muzika e festave të plazhit. Pra, “despacito” të ngul thonjtë dhe nuk të shqitet.