E shtunë, 19 Gusht 2017

Ilir Meta, shtangisti që u bë President

Ishte ora katër e mëngjesit e datës 24 mars 1969, ku në Çepan të Skraparit, në familjen e Fiqerete dhe Rexhep Metës lindi fëmija i dytë, djali me emrin Ilir. Ishte dita e Novruzit, dhe profecia e gjyshit Duçkë, u realizua. “Do të bëhet njeri i madh”, tha ai…