E shtunë, 19 Gusht 2017

Terrorizmi godet kryeqendrat e botës. Po tani kush e ka radhën?

Në mënyrë krejt të çuditshme, dhe në kufijtë e rastësisë, një valë sulmesh të ngjashme goditën njëra pas tjetrës të tjera vende të zhvilluara, duke nisur nga Finlanda e Gjermania, e deri në Rusi e Australi.
Disa viktima dhe dhjetëra të tjerë të plagosur, me një skenar të ngjashëm me atë të Barcelonës dhe me pyetjen që vjen natyrshëm: Çfarë po ndodh?!