Showbiz

10 më të kërkuarit e vitit në Google

10 më të kërkuarit e vitit në Google

Google ka publikuar listën e 10 njerëzve më të kërkuar për 2019-ën si çdo fundvit.

Mes tyre janë më së shumti artistë, sidomos aktorë dhe aktivistë. Edhe ti mund t`i kesh kërkuar qoftë edhe njëherë gjatë vitit, njerëzit që në një mënyrë ose në një tjetër bënë zhurmë gjatë këtij viti si Greta Thunberg që “Time” e shpalli Njeriun e Vitit, ose protagonisti i “Joker” Joaquin Phoenix.

Lista e plotë e 10 më të kërkuarve:

Antonio Brown

Neymar

James Charles

Jussie Smollett

Kevin Hart

Billie Eilish

Greta Thunberg

R. Kelly

Joaquin Phoenix

Jordyn Woods

*Ky post u përshtat nga searchenginejournal dhe është realizuar nga Fabjola Hije.