Showbiz

10 veprime të vogla që të lehtësojnë ankthin

10 veprime të vogla që të lehtësojnë ankthin

Jemi duke kaluar disa ditë tronditjeje të thellë për shkak të tërmetit të 26 nëntorit dhe niveli i ankthit është i justifikuar, ama i bezdisshëm. Për ta zbehur stresin pak nga pak ndihmojnë 10 veprime të vogla që duket të parëndësishme, por s`janë edhe aq.

Rregullo shtratin çdo mëngjes

Lëre telefonin pa zile, sidomos nëse nuk ia ke qejfin për t`u përgjigjur

Fol me të tjerët për ankthin tënd. Fol se të bën mirë

Kalo sa më pak kohë në rrjete sociale, sidomos këto ditë që lajmet janë të pafundme dhe të gjtiha të dhimbshme

Mëso të thuash edhe “jo”

Bëj një ditar ose plan për çfarë ke për të bërë

Dil nga shtëpia dhe shko në punë

Largo nga jeta jote njerëzit negativë

Bëj punë dore, çfarëdo qoftë ajo

Ji mirënjohës për gjithçka

*Ky post u përshtat nga Huffington Post dhe është realizuar nga Fabjola Hije.