Art dhe Kulturë

11 filmat më të mirë deri tani të 2017

Ndërkohë që po i afrohemi sezonit veror të filmave dhe mbyllim pjesën e parë të vitit, për të gjithë adhuruesit e kinematografisë, vlen të kujtojmë se cilët kanë qenë filmat më të mirë të prodhuar deri tani.

Business Insider ka publikuar renditjen e 11 filmave më të mirë deri tani të 2017-ës:

-“The Lost City of Z”

-“Get Out”

-“Logan”

-“Guardians of the Galaxy Vol.2”

-“John Wick: Chapter Two”

-“Split”

-“Life”

-“The Fate of the Furous”

-“The Lego Batman Movie”

-“T2: Trainspotting”

-“Colossal”