Aktualitet

17 parfume që flasin për dashurinë

Njëlloj si 17 histori dashurie. Se çdo ishte ajo pa ca drithërima, emocione, ndjesi, pasion dhe aromë? Ato të parat i zotëron ti. Ne, veç aromës së trupit, që do mjaftonte për ta dehur, të propozojmë në galeri edhe një spërkatje parfumi për të parfumosur historinë tënde të dashurinë për këtë Shën Valentin