Showbiz

3 gratë më të mira të horoskopit. Shumica preferon të tretën

3 gratë më të mira të horoskopit. Shumica preferon të

Nëse ke ndër mend të martohesh dhe je tip që beson tek karakteristikat e shenjave zodiakale, hidhi një sy sugjerimeve për tre gratë më të mira, sipas horoskopit. Edhe pse thuhet se shumica e burrave preferojnë të tretën.

Gaforrja

Është një grua fantastike që s`ka frikë të shprehë emocionet. Jeton për të bërë të lumtur atë që do dhe kurrë nuk ndalon. Po medalja ka dy anë. Ajo është shumë e ndjeshme dhe e krijon dramën edhe aty ku nuk ka vend. Po ky defekt i vogël, s`është asgjë para zemrës së madhe që ka.

Në vend të dytë është Dashi

Një grua e fortë dhe me personalitet të pabesueshëm. Një grua që do të të mbështetë në gjithçka. Një nënë e rreptë me fëmijët dhe që rrit qytetarë të mirë. Ajo është një burim i pashtershëm force.

Dhe në fund është gruaja Luan

Nuk pranon “Jo”-në për përgjigje. Natyrë e pavarur që ia del mbanë vetë, e devotshme, e ndershme dhe një shoqëruese shumë e mirë. E mbron me gjithë fuqinë atë që i takon dhe askush nuk mund të prekë familjen e saj.

*Ky post u përshtat nga giornodopogiorno dhe është realizuar nga Fabjola Hije.