Showbiz

3 shenjat që tregojnë se Kate mund të jetë shtatzënë për herë të katërt

3 shenjat që tregojnë se Kate mund të jetë

Kate dhe William kanë treguar gjithmonë se duan familje të madhe dhe pas tre lindjeve nuk kanë thënë që kaq ishte. Kështu që e kanë lënë të hapur mundësinë për një bebe të katërt që me gjasa do vijë shpejt.

Kate ka anuluar të gjithë takimet e saj me justifikimin që ka nevojë për për pak pushime, ndërkohë që nga pushimet po vjen. Kjo mund të jetë e lidhur me shtatzëninë për të cilën shumë media dhe ndjekës të familjes mbretërore janë të sigurtë që ekziston. Kate nuk i kalon lehtë shtatzënitë duke qenë se vuan sidomos në mëngjes për përzierjet.

Kate ka ndryshuar modelin e flokëve dhe kjo është diçka qe e ka bërë në çdo fazë të hershme të tre shtatzënive të mëparshme. Ndoshta për të hequr vëmendjen nga barku që rritet.

Siç duket George, Louis dhe Charlotte do bëhen me një tjetër vëlla, ose motër.

*Ky post u përshtat nga express.co.uk dhe është realizuar nga Fabjola Hije.