Showbiz

6 aktoret që e fshehën shtatzëninë më mirë se Marigoja

6 aktoret që e fshehën shtatzëninë më mirë se

Sapo kishte marrë rolin e jetës kur Gillian Anderson zbuloi se ishte shtatzënë. Pasi ia tha regjisorit, ai nuk donte t`ia jepte askujt tjetër rolin dhe në fund kur barku s`po fshihej më as nga këndi e as nga kamerat e mira, ndryshoi skenari. Në fund Gillian e quajti vajzën Piper Maru si titulli i një prej episodeve.

[caption id="" align="aligncenter" width="728"]13 Actresses That Played Difficult Roles While They Were Pregnant (Julia Roberts Skillfully Tricked Us) Gillian Anderson[/caption]

Edhe Cynthia Nixon ishte vërtet shtatzënë në “Sex and the City” kur Miranda, personazhi i saj priste një bebe.

[caption id="" align="aligncenter" width="728"]13 Actresses That Played Difficult Roles While They Were Pregnant (Julia Roberts Skillfully Tricked Us) Cynthia Nixon[/caption]

Lisa Kudrow në sezonin e katërt të “Friends” priste një fëmijë, mirëpo meqë në rolin e saj kishte trinjakë i duhej të vinte edhe një jastëk, përveç barkut që të dukej sa më gjigant, meqë gjoja po mbante 3.

[caption id="" align="aligncenter" width="728"]13 Actresses That Played Difficult Roles While They Were Pregnant (Julia Roberts Skillfully Tricked Us) Lisa Kudrow[/caption]

Julia Roberts në “Oceans` Twelve” luante rolin e një personazhi që hiqej sikur ishte shtatzënë dhe barku i saj ishte i vërtetë në fakt, sepse në realitet ajo priste jo një, por dy fëmijë.

[caption id="" align="aligncenter" width="728"]13 Actresses That Played Difficult Roles While They Were Pregnant (Julia Roberts Skillfully Tricked Us) Julia Roberts[/caption]

Edhe kokëkuqja e “Shtëpiakeve të Dëshpëruara” Marcia Cross, ka qenë shtatzënë me binjakë gjatë xhirimeve. Në gjendje jo të mirë shëndetësore, disa nga skenat e saj janë xhiruar pikërisht në shtëpinë e saj, sepse ishte në regjim shtrati.

[caption id="" align="aligncenter" width="728"]13 Actresses That Played Difficult Roles While They Were Pregnant (Julia Roberts Skillfully Tricked Us) Marcia Cross[/caption]

Naomi Watts ka qenë shtatzënë në “Eastern Promises” dhe sado që e fshehu nga kolegët dhe regjisori, të gjithë e kuptuan kur uniforma e saj nuk po i bënte më.

[caption id="" align="aligncenter" width="728"]13 Actresses That Played Difficult Roles While They Were Pregnant (Julia Roberts Skillfully Tricked Us) Naomi Watts[/caption]

*Ky post u përshtat nga Bright Side dhe është realizuar nga Fabjola Hije.