Showbiz

60 gratë më të bukura të 100 vitete të fundit (për të cilat as ti s'je kundër)

60 gratë më të bukura të 100 vitete të fundit (për

Të gjitha llojet e bukura të mbledhura në të njëjtën galeri. Që nga ajo e Marilyn Monroe-s deri tek Monica Bellucci e Meghan Markle.

[caption id="attachment_362637" align="aligncenter" width="652"] Meghan Markle[/caption]

[caption id="attachment_362579" align="aligncenter" width="728"] Marilyn Monroe[/caption]

Që nga ato që asnjëherë s`e kanë vënë theksin tek bukuria e tyre e deri tek po Marilyn Monroe që s`linte rast pa e shfaqur.

Për këto 60 gratë e kësaj galerie as ti nuk ke kundërshtime.

*Ky post u përshtat nga Vanity Fair dhe është realizuar nga Fabjola Hije.