Politikë

A synon të bëhet kryeministër? Si përgjigjet Astrit Patozi

A synon të bëhet kryeministër? Si përgjigjet Astrit Patozi

Koordinatori i “Bindjes Demokratike”, Astrit Patozi thotë se kjo parti do të hyjë në zgjedhje edhe nëse ato do të shtyhen. I pyetur në emisionin “Zonë e Lirë” nëse shtyrja e zgjedhjeve e dëmton “Bindjen”, ai u përgjigj: “Ne nuk e kemi në 30 qershor a s’ka, nëse ka datë tjetër, s’e kemi problem. Jemi të vetmit që e kemi shprehur se LSI dhe PD duhet të jenë pjesë e zgjedhjeve. PD bën gjueti kundër nesh”.

Çani: Astrit Patozi, ju duhet të deklaroni sonte publikisht se ambicia juaj e parë dhe e vetme në pjesën tjetër të jetës që ju ka mbetur, është të synoni të kapni karrigen e kryeministrit të Shqipërisë, po apo jo?

Patozi: Jo… Mund të nxjerrim një person nga partia për kryeministër. /Tiranapost.al/