Showbiz

Ajola e lëshoi dorën dhe zbuloi pak më shumë nga Kajan

Ajola e lëshoi dorën dhe zbuloi pak më shumë nga Kajan

Ajola Xoxa ndau një tjetër foto nga 1-vjetori i Kajanit dhe këtë herë duket qartësist profili i djalit: mbi supet e babit dhe me sytë nga mami. Të dy djemtë në fakt janë fokusuar tek mami Ajola. Erion Veliaj ia ka dhënë një puthje teksa mban djalin.

[caption id="attachment_431260" align="aligncenter" width="874"] Postimi i Ajola Xoxës në Instagram[/caption]

Ajola e shoqëroi foton vetëm me tre zemra, pa asnjë fjalë më shumë.

*Ky post u realizua nga Fabjola Hije