Aktualitet

Pasojat e stuhisë së shiut dhe erës në Tiranë gjatë natës

Pasojat e stuhisë së shiut dhe erës në Tiranë

Tirana u përfshi gjatë orëve të natës nga reshje të dendura shiu dhe një stuhi e fortë ere.

Pasojat e stuhisë së shiut dhe erës në Tiranë

Moti i keq raportohet se shkaktoi rrëzimin e disa pemëve në rrugët dhe sheshet kryesore të kryeqytetit, ndërsa punonjësit e Bashkisë ishin në terren duke punuar për rikuperimin e dëmeve.

Pasojat e stuhisë së shiut dhe erës në Tiranë

Situata mëngjesin e sotëm është normalizuar dhe qarkullimi i mjeteve në çdo rrugë vijon pa probleme.  

Pasojat e stuhisë së shiut dhe erës në Tiranë