Aktualitet

100 kuota shtesë për maturantët që duan mjekësinë e Përgjithshme

100 kuota shtesë për maturantët që duan mjekësinë

Ministrja e Arsimit, Evis Kushi ka miratuar 100 kuota shtesë për maturantët që duan të vazhdojnë Mjekësinë e Përgjitshme.

Teksa mori pjesë në ceremoninë e diplomimit të studentëve të mjekësisë të viteve 2020 dhe 2021 Kushi u shpreh: Sot kam një lajm shumë të mirë për Universitetin e Mjekësisë. Për mjekët, për pedagogët, por edhe për maturantët që sapo janë diplomuar. Sapo kemi miratuar në Ministrinë e Arsimit dhe Sportit 100 kuota shtesë në raport me vitet e kaluara për programin Mjekësi e Përgjithshme.