Aktualitet

13 të infektuar të rinj, të gjithë në QSUT

13 të infektuar të rinj, të gjithë në QSUT

Pak para përditësimit të situatës, bëhet me dije se 13 raste të rinj, të 24 orëve të fundit janë zbuluar në QSUT, 7 personel shëndetësor dhe 6 pacientë.

Burimi i infektimit ka qenë një infermiere, e cila aktualisht është e shtruar në Spitalin Infektiv.

Deri në këto momente, ky është i vetmi informacion. Nuk dihet gjendja shëndetësore e mjekëve dhe infermierëve.