Aktualitet

2022-shi mbyll plagët e tërmetit, Rama për ata që ende s'kanë hyrë në shtëpinë e re: Do vijojnë me bonusin

2022-shi mbyll plagët e tërmetit, Rama për ata që ende

"Ju them atyre që presin strehimin pas tërmetit që ky është një nga dy prioritetet e prioriteteve tona: Nuk ndryshon asnjë presje nga ajo që thamë gjatë zgjedhjeve. 2022 mbyll të gjitha plagët e tërmetit, por deri ditën e kapërcimit të pragut të shtëpisë së re, familjet do vijonë të marrin bonusin e qerase përfshirë qindra familje që qysh në fillim zgjodhën vetë të qëndrojnë në çadër nga largësia me qytetin dhe frikës së humbjes së tokave në fshat'.

Kryeministri Rama prezantoi këtë pikë nga programi qeverisës i 4 viteve të ardhshme. Në dokumentin e publikuar një ditë më parë të plotë rindërtimi është një nga 5 shtyllat kryesore, ku premtohet konkretisht:

2022-shi mbyll plagët e tërmetit, Rama për ata që ende

2022-shi mbyll plagët e tërmetit, Rama për ata që ende

*Tiranapost.al.