Aktualitet

24 orë ujë të pijshëm në disa qytete të Shqipërisë

24 orë ujë të pijshëm në disa qytete të

“Brenda këtij viti do të kemi 24 orë ujë të pijshëm në një masë të madhe të qendrave urbane të Shqipërisë. Pastaj ambicia është që në këtë zonë, Tirana, Kamza dhe zona të tjera përreth të ketë një përfundim të problemit me ujë", kështu u shpreh kryeministri Edi Rama teksa inauguroi godinën e re të Ujësjellësit në Kamzë.

Ujësjellësi i Kamzës është është bërë me bashkëpunimin e disa qeverive si: asaj shqiptare, gjermane, Bashkimit Europian dhe qeverisë zvicerane. Ky investim do t’i mundësojë furnizim me ujë të pijshëm dhe rrjet i ri kanalizimesh për 21 mijë banorë.

*Tiranapost.al