Aktualitet

5 mësues dhe drejtori i shkollës në Bulqizë të infektuar me Covid

5 mësues dhe drejtori i shkollës në Bulqizë të

5 mësues dhe drejtori të gjithë pjesë e shkollës 9-vjeçare "Shefqet Tanci" në Bulqizë janë infektuar me Covid-19. Deri tani nuk raportohet për nxënës të infektuar.

Siç News 24 raporton mësimi ka vijuar normalisht për pjesën tjetër të nxënësve dhe mësuesve. Kurse të prekurit nga virusi janë të vetëkarantinuar.

Rreziku i rritjes së rasteve të reja ishte i paralajmëruar që pas vendimit për hapjen e shkollave dhe ky i Bulqizës nuk është i izoluar.