Aktualitet

6 dhjetori i Samitit, pushim zyrtar në Tiranë

6 dhjetori i Samitit, pushim zyrtar në Tiranë

Shkollat dhe administrata publike do të jenë pushim në 6 dhjetor. Në Tiranë do të mbahet Samiti BE- Ballkan Perëndimor.

Një pjesë e rrugëve do të jenë të bllokuara në kryeqytet.

Ndërkaq opozita ka paralajmëruar një protestë atë ditë.