Aktualitet

A do jenë këto imazhet që do shohim tani e tutje me ‘personazhet’ në dosjet e SPAK?

A do jenë këto imazhet që do shohim tani e tutje me

Dhjetëra forca të armatosura që shfaqen. Akuza publike, sekuestrim pasurish, pronash, shtëpi, makina, aksione.

A do jenë këto imazhet që do shohim tani e tutje me

A do jenë këto imazhet që do shohim tani e tutje me


Rasti Ndroqi dhe të tjerë që do të përballen me SPAK duket se do të përballen me këtë praktikë që kur e sheh në letër beson se nuk do ndodhë në praktikë. SPAK e ka nisur nga media dhe vetëm pak ditë pas zgjedhjes në krye të BKH-së të Aida Hajnajt.

Pamjet nga RTV Ora: 

A do jenë këto imazhet që do shohim tani e tutje me

A do jenë këto imazhet që do shohim tani e tutje me

A do jenë këto imazhet që do shohim tani e tutje me

A do jenë këto imazhet që do shohim tani e tutje me

A do jenë këto imazhet që do shohim tani e tutje me
Ylli Ndroqi pasi del nga rajoni i Policisë