Aktualitet

A do lejohet udhëtimi me 3-4 persona në makinë nga 1 qershori?

A do lejohet udhëtimi me 3-4 persona në makinë nga 1 qershori?

Nuk do të ketë kufizime për personat që mund të udhëtojnë me një mjet.

Një mesazh në redaksinë e “Tiranapost.al”, ngriti një pikëpyetje lidhur me lejimin apo jo të udhëtimit të 3-4 personave në një automjet.

Sipas burimeve për portalit tonë, nuk do të ketë kufizime dhe as nuk do të gjobiten për qëndrimin në një mjet të 3 apo 4 personave.

Nga 1 qershori do të hapet mundësia për të lëvizur mes qyteteve, si dhe do të hapen kufijtë tokësorë, pa patur nevojën e një autorizimi.

Lexoni më shumë: