Aktualitet

Aida Hajnaj zyrtarisht drejtuese e Byrosë Kombëtare të Hetimit  

Aida Hajnaj zyrtarisht drejtuese e Byrosë Kombëtare të Hetimit

Aida Hajnaj e cila deri më tani mbante postin e zv.drejtoreshës së Policisë së Shtetit, është votuar unanimisht nga Këshilli i Lartë i Prokurorisë që të vendoset në krye të Byrosë Kombëtare të Hetimit, ose siç njihet ndryshe, FBI-ja Shqiptare. Të gjithë anëtarët  e KLP votuan, me 9 vota pro.

Aida Hajnaj zyrtarisht drejtuese e Byrosë Kombëtare të Hetimit

Aida Hajnaj u propozua nga SPAK dhe 3 rivalët e tjerë, kandidatë për postin u skualifikuan.

Megjithatë PD ka hedhur akuza  për përzgjedhjen e Aida Hajnajt në krye të BKH-së duke thënë se me vendosjen e saj qeveria Rama do që të kapë edhe këtë institucion të rëndësishëm të drejtësisë.