Aktualitet

Akset rrugore në Korçë ku dëbora vështirëson kalimin

Akset rrugore në Korçë ku dëbora vështirëson

Dëbora shkon 5-10cm në akse të caktuara në Korçë duke vështirësuar kalimin.

Borëpastrueset kanë nisur punën, por zinxhirët dhe gomat dimërore janë të domosdoshme.

Akset problematike janë:

Korçë-Voskopojë

Korçë-Qafa e Qarrit

Ersekë-Leskovik

Gjithë zona e Dardhës

Temperaturat minimale sot shënojnë -5 gradë.