Aktualitet

Aksidenti tragjik në Kukës: 37 vjeçari bie me kamionin në liqen

Aksidenti tragjik në Kukës: 37 vjeçari bie me kamionin në

Një aksident tragjik ka ndodhur pak orë më parë në Kukës. Një 37 vjeçar, ka rënë në liqen nga Ura e Kolshit të cilën po e kalonte me kamionin e tij.

Ai është identifikuar me emrin Ferit LLeshi, i cili po drejtonte makinën por i doli nga rruga duke rënë në liqen. Nuk ka shumë shpresa për jetën e tij, ndërkohë që Polumbarët e Renas dhe sherbimet e Policisë së Kukësit po punojnë për të nxjerrë trupin e tij.

Prej më shumë se orësh vijon kërkimi, ndërsa thellësia e Liqenit është rreth 15 metër që e ka vështirësuar punën.

Aksidenti tragjik në Kukës: 37 vjeçari bie me kamionin në

Aksidenti tragjik në Kukës: 37 vjeçari bie me kamionin në