Aktualitet

Alarm për bombë në Rinas. Aviacioni Civil teston gatishmërinë

Alarm për bombë në Rinas. Aviacioni Civil teston

Një test alarmi për bombë u krye ditën e sotme në Aeroportin Nënë Tereza në Rinas. Autoriteti i Aviacionit Civil po testonte gatishmërinë e saj, për të parandaluar çdo ngjarje të mundshme.

Mediat shkruajnë se kjo nuk është hera e parë që Autoriteti i Aviacionit Civil kryen teste për alarme për bombë.

Punonjësit dhe pasagjerët janë evakuuar teksa kryehej testi.