Aktualitet

Alarmi i rremë për një çantë me bombë pranë ambasadës ruse: Çfarë kishte brenda

Alarmi i rremë për një çantë me bombë pranë

Një çantë e dyshimtë pranë ambasadës Ruse në Tiranë ka alarmuar punonjësit e ambasadës dhe policinë e Shtetit.

Punonjësit e ambasadës dyshuan se çanta brenda kishte bombë shpërthyese dhe për këtë kanë telefonuar me urgjencë policinë. 

Forcat xheniere kanë shkuar në vendin ku është lënë çanta, bënë rrethimin e perimetrit të zonës, dhe u zbulua se çanta brenda kishte vetëm disa rroba. Dyshohet se çanta mund të jetë harruar aksidentalisht nga ndonjë person. 

Alarmi i rremë për një çantë me bombë pranë