Aktualitet

Alma Cani emërohet drejoresha e re e QSUT

Alma Cani emërohet drejoresha e re e QSUT

Ministrja e Shëndetësisë Albana Koçiu ka prezantuar sot me stafin drejtoreshën e re të QSUT-së Alma Cani, e cila u emërua në këtë detyrë pas largimit të Albana Ficos.

Prioritet kryesor në punën e drejtoreshës së re sipas ministres do të jetë zgjidhja e urgjencës së spitalit qendrorë pas rënies së zjarrit.

‘Drejtoresha e re që sapo është emëruar e QSUT-së Alma Cani. Një doktoreshë që po ashtu ka një profesion të nderuar dhe ka vite që ushtron profesionin në Qendrën Rajonale Spitalore “Shefqet Ndroqi”. Tashmë do ti bashkohet ekipit të QSUT-së. Zgjidhja e urgjencës së spitalit qendrorë pas rënies së zjarrit, është pika e parë në rendin e ditës në menaxhimin e punës dhe në axhendën e punës së drejtoreshës së re.’- tha ministrja Koçiu.