Aktualitet

Ambasada e SHBA shpërndan mesazhin e Trump: Vaksinat kundër Covid-19 në fazën e fundit të testimit

Ambasada e SHBA shpërndan mesazhin e Trump: Vaksinat kundër Covid-19

Ambsada Amerika në Tiranë ka ndarë sot mesazhin e presidentit Donald Trump për pandeminë Covid-19.

Në mesazh, Trump thotë se bota do ta mposhtë Covid-19 dhe do të dalë prej saj më e fortë.

Ndërkaq, presidenti shton se tre vaksinat e mundshme të mbështetura nga Shtetet e Bashkuara janë në fazat e fundit të testimit.

Ambasada e SHBA shpërndan mesazhin e Trump: Vaksinat kundër Covid-19

“Gjatë fjalimit të tij në Kombet e Bashkuara, Presidenti Trump tha se bota do ta mposht? pandeminë COVID-19 dhe do të dalë prej saj më e fortë. Presidenti tha gjithashtu edhe se tre vaksinat e mundshme të COVID-19 të mbështetura nga Shtetet e Bashkuara janë në fazat e fundit të testimit dhe se Shtetet e Bashkuara kanë nisur prodhimin paraprak t? dozat”, shkruan Ambasada e SHBA në Tiranë.