Aktualitet

Ambasada shqiptare në Athinë mesazh emigrantëve shqiptarë: Oraret që duhet të dini, por edhe t’i respektoni

Ambasada shqiptare në Athinë mesazh emigrantëve shqiptarë:

Ambasada shqiptare në Athinë ka sqaruar lajmin lidhur me radhët në sportelet e saj, duke sqaruar se puna ka nisur në orën 08:00 për të vijuar deri në 20:00.

Ajo kërkon mirëkuptimin e emigrantëve shqiptarë që të respektojnë oraret për takim në mënyrë që të evitohen radhët.

Ambasada shqiptare në Athinë mesazh emigrantëve shqiptarë:

Postimi i plotë:

Te nderuar qytetare, Ora 19:23 dhe Ambasada vijon te ofroje sherbime konsullore prane zyres konsullore, duke ofruar rreth 350 aplikime deri me tani, kryesisht aplikime per pajisje me Pasaporte dhe Karte ID.

Lutemi te keni parasysh qe Ambasada do te filloje te ofroje sherbime pa nderprerje nga ora 08:00 deri ne oren 20:00.

Kerkojme mirekuptimin e qytetereve qe, nga e hena dt. 03.08.2020, te respektojne oraret e caktuara per takim, per te evituar radhe te gjata dhe garantuar shpejtesi dhe cilesi ne sherbim.

Ambasada shqiptare në Athinë mesazh emigrantëve shqiptarë: