Aktualitet

Apeli i Posaçëm konfiskon 3.4 mln eurot e gjetura në “Toyota Yaris”

Apeli i Posaçëm konfiskon 3.4 mln eurot e gjetura në

Apeli i Posaçëm ka konfiskuar 3.4 mln eurot e gjetura në makinën tip mjet “Toyota Yaris”. Paratë do t’i kalojnë shtetit.

Makina tip 'Toyota Yaris' me 3.4 mln euro u kap në Durrës në 24 qershor 2018 dhe për këtë dosje u dënua Elvis Vladi me 1 vit e 6 muaj burg për mosdeklarim të ardhurash.