Aktualitet

ARRSH: Rënie ortekësh në aksin Qafë Thore-Theth

ARRSH: Rënie ortekësh në aksin Qafë Thore-Theth

Autoriteti Rrugor Shqiptar ka dhënë përditësim për gjendjen e rrugëve pas problematikat nga reshjet.

ARRSH njofton se rrugët e janë të hapura dhe qarkullimi vijon por problematikë paraqitet aksi Qafë Thore-Theth, në zonën e tuneleve pasi ka rënie ortekësh.

‘’Kontraktorët me mjete e punëtorë janë në terren për të mbajtur qarkullimin në normalitet. Tregoni kujdes të shtuar gjatë drejtimit të mjetit në kohë me reshje, pajisuni me goma dimërore dhe zinxhirë kur udhëtoni për në zonat malore, ulni shpejtësinë, respektoni sinjalistikën dhe udhëzimet e Policisë Rrugore.”, njofton ARRSH.