Aktualitet

Behgjet Pacolli letër kryeministrit Rama: Të nisim betejën diplomatike për të kundërshtuar raportin e Dick Marty-n dhe të hetojmë krimet e luftës së Serbisë

Behgjet Pacolli letër kryeministrit Rama: Të nisim betejën

Ish-ministri i jashtëm i Kosovës, Behgjet Pacolli i ka kërkuar kryeministrit Edi Rama që të kundërshtojë në mënyrë diplomatike raportin e Dick Marty-n, ku akuzohen disa nga ish-liderët e UÇK-së për krime lufte, si dhe që të dyja shtetet Shqipëri dhe Kosovë të udhëheqin një fushatë informuese dhe diplomatike rreth mosndëshkueshmërisë së thellë të krimeve të luftës që Serbia ka kryer në Kosovë.

Kërkesën e tij Pacollia ia ka drejtuar kreut të qeverisë përmes një letre, në fund të së cilës shkruan se duhet një fushatë e mirëdrejtuar politike dhe diplomatike, në Këshillin Europian, për të kundërshtuar raportin e tij.

Ai shprehet i gatshëm që të kontribuojë në këtë betejë diplomatike.

Behgjet Pacolli letër kryeministrit Rama: Të nisim betejën

Letra:

Behgjet Pacolli letër kryeministrit Rama: Të nisim betejënBehgjet Pacolli letër kryeministrit Rama: Të nisim betejën