Aktualitet

Bizneset në Vlorë kanë dy kërkesa për lehtësimin e masave anti-Covid

Bizneset në Vlorë kanë dy kërkesa për lehtësimin e

Pas protestës që zhvilluan disa ditë më parë, përfaqësues të bizneseve në Vlorë zhvilluan sot një takim edhe me shefin e komisariatit të qytetit bregdetar ku i paraqitën dy kërkesa:

Ata kërkojnë që bizneset e tyre të qëndrojnë hapur deri në orën 02:00 të natës.

Dhe muzika të lejohet deri në mesnatë në lokale e restorante.

Aktualisht në gjithë vendin lokalet lejohen të punojnë deri në orën 00:00, ndërsa muzika lejohet deri në orën 23:00.