Aktualitet

Borë në qarkun e Korçës

Borë në qarkun e Korçës

Ditën e sotme, zona të ndryshme në qarkun e Korçës janë përfshirë nga dëbora, raportojnë mediat.

Temperaturat janë ulur ndjeshëm, 4 gradë në Korcë dhe -1 në Pogradec.

Borëpastruesja ndodhet në zonë për të bërë të mundur kriposjen e rrugës. Nuk ka asnjë problem në akset nacionale.