Aktualitet

Bypass-i i Vlorës gati për verën

Bypass-i i Vlorës gati për verën

Punimet për Bypass-in e Vlorës po vijojnë me ritme të shpejta bën me dije Autoriteti Rrugor Shqiptar. Kjo në mënyrë që të jetë gati dhe i aksesueshëm për makinat gjatë sezonit turistik, me qëllim lehtësimin për lëvizjen e turistëve drejt Jugut të vendit.

Bypass-i i Vlorës gati për verën

"Gjatë inspektimit u vu re se ka përfunduar: ?
- shtresa e parë asfaltike në pothuajse 20 km të projektit,
- ndërtimi i Urës Nr.1??, Urës Nr.2?? dhe po punohet intensivisht në urën Nr.4??.
Gjithashtu, kanë përfunduar të gjitha rrethrrotullimet dhe po vazhdon puna për ndriçimin ?dhe pajisjen e tyre me sinjalistikën e nevojshme", shpjegohet në njoftimin e ARRSH-së.

*Tiranapost.al

Bypass-i i Vlorës gati për verën