Aktualitet

CNN rendit Shqipërinë mes 12 alternativave për t’u vizituar këtë verë

CNN rendit Shqipërinë mes 12 alternativave për t’u vizituar

CNN ka renditur Shqipërinë mes 12 alternativave për t’u vizituar këtë verë, si destinacion turistik i qëndrueshëm.

“SHQIPËRIA, NJË PERLË MESDHETARE dhe këtë e thotë gjigandi mediatik botëror CNN që na rendit mes 12 alternativave për t’u vizituar këtë verë, si destinacion i turizmit të qëndrueshëm, mes bregdetit fantastik, natyrës dhe trashëgimisë kulturore, duke ofruar eksperiencën unike të pushimeve për vitin 2023”, shkruan kryeministri Rama në Facebook.

Lista e plotë e vendeve që rekomandon CNN për të vizituar.