Aktualitet

Dënohen me burg Lefter Koka dhe Alqi Bllako

Dënohen me burg Lefter Koka dhe Alqi Bllako

GJKKO ka dhënë dënimin për ish-ministrin e Mjedisit, Lefter Koka.

Ish-ministri është dënuar me 10 vite burg, por që me gjykim të shkurtuar dënimi zbret në 6 vite e 8 muaj burg.

Dënohen me burg Lefter Koka dhe Alqi Bllako

Po kështu edhe ish-deputeti i PS Alqi Bllako është dënuar me 4 vite burg, që me gjykim të shkurtuar zbret në 1/3 e dënimit, pra 2 vite e 8 muaj.

Gjykata ka dhënë gjithashtu heqje të së drejtës për ushtrimin e funksioneve publike pesë vjet...

Lajmi në përditësim...