Aktualitet

Deputetët që morën gjobat e para se nuk mbanin maskën!

Deputetët që morën gjobat e para se nuk mbanin maskën!

Efektivët ishin duke pritur jashtë Parlamentit për të pikasur deputetët të cilët vendosën që mos të zbatonin sot aktin normativ, për mbajtjen e maskës.

Deputetët që morën gjobat e para se nuk mbanin maskën!

Socialisti Florenc Spaho, Alban Zeneli nga grupi demokrat dhe Kujtim Gjuzi, kryetari i partisë konservatore, ishin tre ligjvënësit që u ndaluan pasi nuk mbanin maskë.

Deputetët që morën gjobat e para se nuk mbanin maskën!

Të tre u gjobitën nga policia, pavarësisht se dy prej tyre në momentin që dalluan uniformat blu nxorën maskën nga xhepi për ta vendosur, por ky veprim nuk u mor në konsideratë prej tyre.

Deputetët që morën gjobat e para se nuk mbanin maskën!

Maskat nga sot janë me detyrim, ndërsa vendimi sipas kryeministrit do të zgjatet deri në përfundim të dimrit.