Aktualitet

Destinacionet e 23 fluturimeve nesër nga Rinasi: Pasagjerët të mos harrojnë rregullat

Destinacionet e 23 fluturimeve nesër nga Rinasi: Pasagjerët të

Janë 23 fluturime të konfirmuara për ditën e nesërme. Tirana International Airport njofton të gjithë qytetarët që nesër do udhëtojnë me një nga 11 kompanitë ajore që para udhëtimit të kontaktojnë me to dhe shtetet pritëse për rregullat e karantinës, si dhe të respektojnë protokollet e higjenës. 

Qendra Europiane për Parandalimin e Sëmundjeve, vijon të mbajë Shqipërinë në listën e kuqe nga koronavirusi, ku qytetarët nuk lejohen të udhëtojnë lirshëm në vendet e BE-së, por janë tre kategori që lejohen: vetëm rezidentët në Bashkimin Europian, nënshtetasit EU dhe qytetarët që plotësojnë kushtet e udhetimit, sipas vendeve pritese.

Njoftimi i plotë si më poshtë: 

23 Fluturimet e konfirmuara për datën 28.09.2020 ??
??
Tirana International Airport njofton se fluturimet e konfirmuara për ditën e Hëne janë:??

??Austrian Airlines – Tiranë – Vjenë dhe kthim
??Air Serbia – Tiranë – Beograd dhe kthim
??Alitalia – Tiranë – Romë dhe kthim
??Albawings – Tiranë – Firence dhe kthim
??Air Albania – Tiranë – Romë dhe kthim
??Lufthansa – Tiranë – Frankfurt dhe kthim
??Albawings – Tiranë – Bari dhe kthim
??EasyJet – Tiranë – Milano dhe kthim
??Aegean – Tiranë – Athinë dhe kthim
??Pegasus – Tiranë – Stamboll dhe kthim
??Blue Panorama – Tiranë – Gjenova dhe kthim
??Blue Panorama – Tiranë – Bolonja dhe kthim
??Albawings – Tiranë – Venecia dhe kthim
??Wizz Air – Tiranë – Berlin dhe kthim
??Wizz Air – Tiranë – Verona dhe kthim
??Air Serbia – Tiranë – Beograd dhe kthim
??Austrian Airlines – Tiranë – Vjenë dhe kthim
??Blue Panorama – Tiranë – Milano dhe kthim
??Blue Panorama – Tiranë – Romë dhe kthim
??Air Albania – Tiranë – Bolonja dhe kthim
??Wizz Air – Tiranë – Luton dhe kthim
??Wizz Air – Tiranë – Bergamo dhe kthim
??British Airways – Tiranë – Heathrow dhe kthim

Ju lutemi pasagjerëve të kontaktojnë kompanitë ajrore përpara çdo udhëtimi dhe shtetet pritëse për rregullat e karantinës dhe të respektojnë protokollet e higjenës. Maskat janë të detyrueshme.

Lejohen të udhëtojnë vetëm rezidentët në Bashkimin Europian, nënshtetasit EU dhe qytetarët që plotësojnë kushtet e udhetimit, sipas vendeve pritese.
??
Ju faleminderit për bashkëpunimin.
??
Tirana International Airport