Stil jete

Dikush e pyet Bregun sa bëjnë 7 herë 7 dhe ajo u përgjigj: Jo të gjithë që kanë mbaruar Sami Frashërin kanë mbetur deri në mbledhje-zbritje

Dikush e pyet Bregun sa bëjnë 7 herë 7 dhe ajo u përgjigj:

Pas pyetësorit me video që Majlindës i bënë sapo nisi vitin e ri të punës në zyrën e Sekretares së Përgjithshme të RCC në Sarajevë, këtë mundësi ua dha edhe ndjekësve të saj.

Dhe menjëherë rendën pyetjet mes të cilave njëra ishte pak më ngacmuese se të tjerat.

Dikush e pyet Bregun sa bëjnë 7 herë 7 dhe ajo u përgjigj:

“Sa bëjnë 7 herë 7”, e pyet dikush duke bërë pak humor e pak ironi me lapsuset që kreu i PD Lulzim Basha bën herë pas here, dhe Majlinda përgjigjet: “Jo të gjithë ata që kanë mbaruar Sami Frashërin kanë mbet deri në mbledhje-zbritje”.

Dikush e pyet Bregun sa bëjnë 7 herë 7 dhe ajo u përgjigj:

Një tjetër ndjekës e ka pyetur se çfarë i pëlqen nga Sarajeva dhe Majlinda zbuloi se së pari i pëlqejnë njerëzit, pastaj shton: është e lehtë të biesh në dashuri me thjeshtësinë dhe multikulturalitetin.

Fotot e mëposhtme tregojnë disa pyetje e përgjigjje të tjera:

Dikush e pyet Bregun sa bëjnë 7 herë 7 dhe ajo u përgjigj:

Kur ishte hera e fundit që i the dikujt: Të thashë?

Sapo.

Dikush e pyet Bregun sa bëjnë 7 herë 7 dhe ajo u përgjigj:

Mjekët dhe infermierët kanë emigruar në Bashkimin Europian. A ka ndonjë dritë në fund të tunelit për të rinjtë e Ballkanit Perëndimor?

Ka gjithmonë. Le të shembim muret e të njohim diplomat në gjithë Ballkanin Perëndimor, pikë së pari. RCC po punon shumë për këtë.

Dikush e pyet Bregun sa bëjnë 7 herë 7 dhe ajo u përgjigj:

Cilat janë pritshmëritë e tua për Institucionin e SPAK?

Asgjë, vecse të shkëlqejë.

Dikush e pyet Bregun sa bëjnë 7 herë 7 dhe ajo u përgjigj:

Kë do më shumë nga motrat?

“Këto të dyja”, shkruan Majlinda me nota humori, sikur të kishte më shumë se dy.

Dikush e pyet Bregun sa bëjnë 7 herë 7 dhe ajo u përgjigj:

Dikush e pyet Bregun sa bëjnë 7 herë 7 dhe ajo u përgjigj:

Dikush e pyet Bregun sa bëjnë 7 herë 7 dhe ajo u përgjigj: