Aktualitet

Dita e fundit sot për regjistrimin e nxënësve në klasën e parë

Dita e fundit sot për regjistrimin e nxënësve në klasën

Sot, 30 qershor është dita e fundit e afatit për të regjistruar fëmijët në klasën e parë për vitin shkollor 2020-2021.

Regjistrimi këtë vit zgjati më shumë se zakonisht për shkak të pandemisë dhe kushteve të jashtëzakonshme në të cilat u zhvillua. Komisioni qëndroi 20 minuta pushim pas çdo vlerësimi të fëmijëve dhe i gjithë procesi u krye në 2 metra distancë.

Nëse e ke lënë për momentin e fundit, atëherë duhet të nxitosh, sepse pak orë ke në dispozicion.