Aktualitet

Dita e parë e muajit nis me lehtësira. Vendi i rikthehet normalitetit

Dita e parë e muajit nis me lehtësira. Vendi i rikthehet normalitetit

Dita e parë e qershorit ka nisur me masa lehtësuese. Sot nis zyrtarisht sezoni veror. Hapen plazhet në të gjithë vendin, parqet, palestrat, qendrat e internetit, ato argëtuese dhe kurset profesionale.

Pas gati 3 muajsh sot rikthehen në kopshte dhe çerdhe fëmijët, si në ato publike ashtu edhe në ato private.

Dita e parë e muajit nis me lehtësira. Vendi i rikthehet normalitetit

Vendi nuk ka më zona të kuqe dhe të gjelbra. Lejohet qarkullimi i lirë me automjete private mes çdo qyteti.

Vazhdon të jetë i mbyllur transporti publik, klubet e natës dhe aktivitete që grumbullojnë shumë njerëz.