Aktualitet

Dizajni që zgjodhi Edi Rama për mbledhjen e përbashkët Shqipëri-Kosovë këtë vit është ky

Dizajni që zgjodhi Edi Rama për mbledhjen e përbashkët

Kryeministri Edi Rama ka postuar në Instagram. Ai ka zgjedhur një qilim ku brenda motiveve janë adaptuar dhe dy flamujt e shteteve.

Një qilim edhe si pjesë e traditës, por edhe si mesazh që të kujton shtëpinë dhe familjen si për të thënë që jemi një shtëpi. Edhe pse edhe në shtëpi kemi mosmarrvëveshje e zënka, sepse ku ka njerëz, ka edhe konflikt, siç ka dashuri. Është gjëja më natyrale në botë.

Mbledhja mes dy qeverive do të mbahet në Elbasan.

Dizajni që zgjodhi Edi Rama për mbledhjen e përbashkët

“Nesër mbledhja e përbashkët e dy qeverive në Elbasan”, shkruan Rama në Facebook.