Aktualitet

Do i haj veshin Ramës: Kryemadhi komenton deklaratën që u kthye në meme

Do i haj veshin Ramës: Kryemadhi komenton deklaratën që u kthye

Me datë 17 maj mas shembjes së godinës së Teatrit, Monika Kryemadhi deklaroi se; Do t’ia haj veshin (Ramës).

Sonte mbrëma ajo u pyet për këtë deklaratë në Byro Politike, dhe përgjigja e kryetares së LSI-së ishte: Nuk jam Mike Tyson, edhe pse do kishte dëshirë.

'Unë nuk jam Tajsoni. Veshi është për të dëgjuar njerëzit. Do kisha dëshirë të isha Tajsoni por nuk jam dot.

Mike Tyson është boksieri amerikan sot 53 vjeç i cili gjatë një ndeshje historike të vitit 1997, kafshoi në vesh kundërshtari e tij Evande Holyeld Tyson.

Delarata e Kryemadhit u bë meme edhe në rrjet.

Do i haj veshin Ramës: Kryemadhi komenton deklaratën që u kthye

Do i haj veshin Ramës: Kryemadhi komenton deklaratën që u kthye