Aktualitet

Do të ndëshkoheni me gjobë nëse hidhni mbeturinat nga makinat në lëvizje

Do të ndëshkoheni me gjobë nëse hidhni mbeturinat nga

Policia Rrugore në Tiranë do të ndëshkojë të gjithë drejtuesit e automjeteve dhe pasagjerët që hedhin sende nga automjetet në lëvizje.

Gjoba do të jetë nga 2.500-10.000 lekë sipas nenit 15/1, të Kodit Rrugor.

Kujtojmë se disa ditë më parë Kryeministri Edi Rama, në një postim në rrjetet e tija sociale shkruante se, do të krijohet një paketë ndëshkimesh drastike ligjore për personat që hedhin mbeturina në rrugë.