Aktualitet

Dorashkat mos i mbani fare! Kujt duhet t’i ruhemi tani?

Dorashkat mos i mbani fare! Kujt duhet t’i ruhemi tani?

Për mjekun Infeksionist, Pëllumb Pipero, nuk duhet të mbajmë dorashka dhe jep tre arsye:

“Jam kundërt dorashkave, pasi na heq vëmendjen nga mundësia e kontaminimit. Nuk e këshilloj. Të më dëgjoj mua, se mendojmë se e kemi dorën e pastër, mban më shumë viruse dhe kur e heqim mund të kontaminohemi”.

Kujt duhet t’i ruhemi tani?

Mjeku Pipero: Duhet t’i ruhemi vetëm vetes, duke ruajtur distancën. Takoji njerëzit përshëndeti por mos bëj 30 min muhabet dhe në ekstrem nëse do të rrish më gjatë vër maskën.

*Deklarata u bë në emisionin Opinion.