Aktualitet

Drejtoresha e BE për Ballkanin takim online për herë të parë me kryenegociatorin Zef Mazi

Drejtoresha e BE për Ballkanin takim online për herë të

Një takim Online, në kushte pandemie u mbajt për herë të parë mes Genoveva Ruiz Calavera dhe kryenegociatorit të Shqipërisë në BE, Zef Mazin.

Calavera është drejtoresha për Ballkanin Perëndimor në Drejtorinë e Përgjithshme të Komisionit Evropian për Politikën e Fqinjësisë dhe negociatave të zgjerimit e cila ka postuar një status në Twitter ku thenkson rëndësinë e vazhdimit të reformave dhe punën së bahskë me gjithë palët për negociatat për pranimin në BE. 

Postimi i plotë i Calavera:

Takim i parë shumë i mirë me Shefin Negociator të Shqipërisë Zef Mazi dhe stafin.Rishikuan përparimin e Shqipërisë para paketës së zgjerimit dhe nënvizuam rëndësinë e vazhdimit të reformave. Shikoni përpara për të punuar së bashku në negociatat e pranimit në Bashkimin Europian.

Drejtoresha e BE për Ballkanin takim online për herë të